Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc , Nintendo DS , Nintendo Wii , Nintendo 3DS
  • Gameliner score

2 miljoen keer Spore in september

Analist Colin Sebastian voorspelt dat er alleen deze maand al twee miljoen exemplaren van Spore verkocht zullen worden, en ook Warhammer Online gaat het volgens hem goed doen met 650.000 stuks. Voor EA zijn dit natuurlijk mooie cijfers, aangezien zij de uitgever is van deze games.

Of Sebastian gelijk gaat krijgen is nog maar de vraag, maar misschien zit hij wel in de goede richting als je kijkt naar de belangstelling die Spore de afgelopen tijd heeft gehad. We kunnen overigens morgen (5 september) beginnen met het maken van onze eigen volkeren in Spore, en Warhammer Online staat later deze maand op 18 september gepland.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?