2023 roadmap Sonic Frontiers onthuld

Geplaatst: 1 december 2022 20:25

SEGA en Sonic Team hebben de 2023 roadmap van Sonic Frontiers onthuld. Hierin is te zien dat er drie updates voor de game op de planning staan.

Het is ongeveer een jaar geleden sinds de aankondiging van Sonic Frontiers. Een open-wereld Sonic-game, daar zetten veel fans destijds hun vraagtekens bij. Intussen is de game al even uit en scoort de game aardig goed. Speciaal voor de fans is er nu goed nieuws. SEGA en Sonic Team hebben namelijk de roadmap van Sonic Frontiers onthuld. Op deze roadmap is te zien dat er voor volgend jaar drie updates gepland staan. De eerste update brengt een jukebox om naar je favoriete tracks te luisteren, een fotomodus en speciale Challenge-modi naar de game. De tweede update staat in het teken van Sonic's verjaardag waarbij er vast iets leuks voor de fans staat te gebeuren. Ook wordt de Open Zone Challenge toegevoegd en komen er nieuwe Koco naar de game die je kunt verzamelen om nog sneller te worden. Tot slot komt er volgend jaar nog een derde update naar de game. Deze brengt nieuwe speelbare personages naar de game. Op de roadmap zien we Tails, Knuckles en Amy, dus wellicht kun je straks in de rol van een van Sonic's vrienden kruipen. Ook staat een. nieuw verhaal op ons te wachten.

Sonic Frontiers is nu te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch. De updates worden in 2023 geleidelijk gratis beschikbaar gemaakt.

Bron: SEGA
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Frontiers

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 november 2022

Ontwikkelaar

Sonic Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord