24 en The Last of Us-game actrice Annie Wersching overleden

Geplaatst:
Aangepast: 30 januari 2023 15:36

De actrice Annie Wersching is overleden op 45-jarige leeftijd. Mensen kennen haar van haar werk in onder andere 24 en de game The Last of Us.

Annie Wersching brak door in de filmindustrie met haar rol als FBI-agente Renee Walker in 24. Verder speelde ze ook in de series The Vampire Diaries, Star Trek: Enterprise, Runaways, The Rookie en Star Trek: Picard. In de gamewereld is ze bekend voor het spelen van Tess Servopoulos in de game The Last of Us. In 2020 werd Wersching gediagnosticeerd met kanker, ondanks dat bleef ze doorgaan met haar acteerwerk. Nu heeft haar publicist bekendgemaakt dat ze helaas overleden is aan de gevolgen van de ziekte. Neil Druckmann, de mede bedenker van The Last of Us, uitte zijn verdriet over het overlijden van Wersching in een tweet.

Ons medeleven gaat uit naar de vrienden en familie van Annie Wersching.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 3

Releasedatum

14 juni 2013

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord