The Last of Us

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 14 juni 2013
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen , Horror
  • Gameliner score

24 en The Last of Us-game actrice Annie Wersching overleden

De actrice Annie Wersching is overleden op 45-jarige leeftijd. Mensen kennen haar van haar werk in onder andere 24 en de game The Last of Us.

Annie Wersching brak door in de filmindustrie met haar rol als FBI-agente Renee Walker in 24. Verder speelde ze ook in de series The Vampire Diaries, Star Trek: Enterprise, Runaways, The Rookie en Star Trek: Picard. In de gamewereld is ze bekend voor het spelen van Tess Servopoulos in de game The Last of Us. In 2020 werd Wersching gediagnosticeerd met kanker, ondanks dat bleef ze doorgaan met haar acteerwerk. Nu heeft haar publicist bekendgemaakt dat ze helaas overleden is aan de gevolgen van de ziekte. Neil Druckmann, de mede bedenker van The Last of Us, uitte zijn verdriet over het overlijden van Wersching in een tweet.

Ons medeleven gaat uit naar de vrienden en familie van Annie Wersching.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?