HBO's TLoU Bill en Frank spin-off is niet ondenkbaar

Geplaatst:

Het zou zomaar kunnen zijn dat HBO in de toekomst besluit om verder te borduren op het geliefde koppel Bill en Frank uit The Last of Us. Na het ontvangen van zijn Emmy - welke hij te danken heeft aan zijn vertolking van Bill in HBO's The Last of Us - liet acteur Nick offerman zich ontvallen dat het idee van een prequel in ieder geval bij de hoge omes van HBO onder de aandacht is gebracht.

Aanvankelijk werkte de chemie tussen Bill en Frank in HBO's The Last of Us behoorlijk polariserend, maar vanuit diverse hoeken stak men toch de loftrompet voor HBO's keuze om van Bill en Frank meer te maken dan de triggerhappy, chagrijnige survivalists die we in Naughty Dogs game zagen. Het was voor velen even wennen, een openlijke homoseksuele romance in een serie over het naderende einde van een samenleving, maar achteraf bestempelde velen de aflevering rondom het paar als de beste in het seizoen.

Niet gek dat diverse media daarom benieuwd zijn of hier een spin-off van komt. Ook Deadline Hollywood zat met vragen en Nick Offerman vond dat een 'goede vraag' van Rosy Cordero dan ook een antwoord verdiende.

We gaan het zien. Het idee ligt dur ergens op tafel, maar HBO heeft momenteel al de handen vol aan het tweede seizoen van The Last of Us, waar men intussen ook al een Abby voor heeft gecast.

Bron: Deadline Hollywood
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 3

Releasedatum

14 juni 2013

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord