Series: HBO's The Last of Us cast Kaitlyn Dever als Abby

Geplaatst:
Aangepast: 10 januari 2024 00:08

HBO heeft in Kaitlyn Dever een geschikte kandidaat gevonden om de rol van Abigail "Abby" Anderson te vertolken. Dit heeft de studio vandaag officieel bekendgemaakt.

Kaitlyn Dever is bij sommigen wellicht bekend als de actrice achter het personage Evie Baxter, de jongste telg in de Baxter-familie uit de sitcom Last Man Standing. Gedurende de tien jaar dat Dever deze rol vervulde is zij vooral synoniem komen te staan aan een tomboy-achtige tiener die zich veelal distantieert van typisch meidengedrag, iets wat wellicht heeft meegespeeld in de keuze van HBO om haar de rol van Abby te laten vertolken.

Ironisch genoeg was Dever in het verleden in de running om de rol van Ellie op zich te nemen, een rol die uiteindelijk naar actrice Bella Ramsey ging en waar niet iedere TLoU community member het destijds mee eens leek te zijn. Volgens de producers van de show nam men dat besluit omdat Dever te oud was om die rol op zich te nemen, waardoor de zeven jaar jongere Ramsey de rol kreeg.

Bron: HBO MAX
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 juni 2020

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2020

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord