Head of Technology van Naughty Dog stapt op

Geplaatst:

Christian Gryling, head of technology bij Naughty Dog, heeft besloten de studio te verlaten. Dit nieuws deelde de ontwikkelaar onlangs via hun officiële Twitter-kanaal.

Gryling heeft maar liefst 17 jaar voor de studio gewerkt. Travis McIntosh, die al 19 jaar voor Naughty Dog werkt, gaat de functie van Christian Gryling overnemen. De reden dat Gryling heeft besloten de studio te verlaten, wordt niet gegeven. Hij zat pas net vier Maanen in zijn nieuwe rol, wat natuurlijk nog niet lang is. De ontwikkelaar bedankt hem uitvoerig voor zijn harde werk in alle jaren dat hij voor hen werkte in hun statement op Twitter. In de afgelopen tijd is er een hoop verandering geweest in het personeelsbestand van studio's van Sony. In oktober ontsloeg Naughty Dog zeker 25 medewerkers, waaronder voornamelijk ontwikkelaars. Daarnaast vertrekken er ook veel mensen vrijwillig.

Travis McIntosh neemt de rol van Christian Gryling vanaf nu dus over. Hopelijk houdt hij het wat langer vol.

Bron: Twitter Naughty Dog

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 3

Releasedatum

14 juni 2013

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord