4A Games geeft update over hun nieuwe Metro game

Geplaatst:
Aangepast: 25 januari 2023 19:47

De in Oekraïne gevestigde studio 4A Games gaf onlangs via een bericht op hun website een update over hun nieuwe Metro game. Daarnaast lieten ze weten dat ze hun engine gratis beschikbaar stellen voor modders.

In 2022 hebben we niet veel gehoord van de studio door de oorlog die er woedt in Oekraïne. Nu heeft 4A Games een uitgebreid statement op hun website geplaatst met onder andere een update over hun nieuwe Metro project, dat ze in 2020 aankondigden. De ontwikkelaar deelt nog weinig details over hun nieuwe game, maar vertelt vooral over hun ervaringen in het afgelopen jaar. Daarnaast laten ze weten dat ze net als de rest van het land vastberaden zijn om de huidige moeilijkheden te overwinnen. Er is één lid van het ontwikkelteam van Metro Exodus omgekomen in het conflict. Al weten we nog niet veel over de nieuwe Metro, 4A Games kondigde wel aan dat de development kit die ze hebben gebruikt voor Metro Exodus gratis beschikbaar zal worden gesteld voor modders. Uiteraard mag deze niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

Er is nog geen releasewindow bekend voor de nieuwe Metro game.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metro Exodus

Series

Metro

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

4A Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord