Metro Exodus Enhanced Edition voor pc nu beschikbaar

Geplaatst:

Mocht je een flink krachtige pc in huis hebben, dan is deze update wellicht interessant. Ontwikkelaar 4A Games presenteert met trots Metro Exodus Enhanced Edition voor de pc!

Deze versie van Metro Exodus maakt gebruik van de meest geavanceerde technische toeters en bellen die we op dit moment kennen in het gamelandschap. Zo worden er nieuwe opties toegevoegd, zoals Ray Tracing, Field of View opties, DLSS 2.0 en nog veel meer. 4A Games vertelt in een blogpost uitgebreid over alle nieuwe toevoegingen. De Metro Exodus Enhanced Edition is voornamelijk een stukje sterker dan het origineel op het gebied van lichtinval. Er komen indrukwekkende technieken aan te pas om een levensecht plaatje op het scherm te toveren. Mocht je nou een Xbox Series X|S of PlayStation 5 in huis hebben en ook graag met de beste versie van Metro Exodus aan de slag willen, geen nood! De Metro Exodus Enhanced Edition voor de next-gen consoles staat op de planning voor 18 juni. Check de bronvermelding voor het boekwerk aan nieuwe toevoegingen op het grafische gebied.

Check hier onze review van Metro Exodus. Er is ook een nieuwe Metro-game in de maak.

Metro Exodus Enhanced Edition voor pc1

Metro Exodus is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: 4A Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metro Exodus

Series

Metro

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

4A Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord