Trailer: Metro Exodus next-gen capaciteiten onthuld

Geplaatst:

In een nieuwe trailer toont 4A Games de next-gen capaciteiten van Metro Exodus. Het nieuwe beeldmateriaal toont de indrukwekkende grafische kwaliteiten van de shooter.

Metro Exodus' nieuwe update zorgt voor een flinke grafische verbetering. Deze upgrade is nu al uit te proberen op je pc, mits je de juiste specs hebt. 4A Games heeft ray-tracing toegevoegd aan de grauwe shooter, wat uiteraard zorgt voor een veel realistischer gebruik van licht. Daarnaast wordt de preformance van de next-gen consoles uitgelicht. Naast de toevoeging van ray-tracing gaat Metro Exodus draaien op een 4K-resolutie met 60 frames per seconde. Op de huidige generatie consoles (Xbox One en PlayStation 4) draait Metro Exodus op een 1080p-resolutie met 30 frames per seconde. Metro Exodus krijgt ook een nieuwe lancering. Een complete editie wordt uitgegeven, waarbij je Metro Exodus en alle bijbehorende DLC krijgt. Bekijk hier de review van Metro Exodus. Bekijk hier nog meer next-gen Metro Exodus details.

Metro Exodus is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De Xbox Series- en PlayStation 5-versie zijn beschikbaar vanaf 18 juni.

Bron: 4A Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metro Exodus

Series

Metro

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

4A Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord