Metro Exodus

  • Ontwikkelaar 4A Games
  • Eerste releasedatum 15 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Horror , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Metro Exodus next-gen capaciteiten onthuld

In een nieuwe trailer toont 4A Games de next-gen capaciteiten van Metro Exodus. Het nieuwe beeldmateriaal toont de indrukwekkende grafische kwaliteiten van de shooter.

Metro Exodus' nieuwe update zorgt voor een flinke grafische verbetering. Deze upgrade is nu al uit te proberen op je pc, mits je de juiste specs hebt. 4A Games heeft ray-tracing toegevoegd aan de grauwe shooter, wat uiteraard zorgt voor een veel realistischer gebruik van licht. Daarnaast wordt de preformance van de next-gen consoles uitgelicht. Naast de toevoeging van ray-tracing gaat Metro Exodus draaien op een 4K-resolutie met 60 frames per seconde. Op de huidige generatie consoles (Xbox One en PlayStation 4) draait Metro Exodus op een 1080p-resolutie met 30 frames per seconde. Metro Exodus krijgt ook een nieuwe lancering. Een complete editie wordt uitgegeven, waarbij je Metro Exodus en alle bijbehorende DLC krijgt. Bekijk hier de review van Metro Exodus. Bekijk hier nog meer next-gen Metro Exodus details.

Metro Exodus is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De Xbox Series- en PlayStation 5-versie zijn beschikbaar vanaf 18 juni.

BRON 4A Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?