Metro Exodus meer dan tien miljoen keer verkocht

Geplaatst:
Aangepast: 16 februari 2024 16:48

Ontwikkelaar 4A Games blijft centjes verdienen met de Metro-serie. Zo is Metro Exodus nu meer dan tien miljoen keer verkocht, maar wordt er voorzichtig naar de toekomst gekeken.

In een post op het sociale platform X toont 4A Games de tijdlijn van de Metro-games. Ze begonnen in 2010 met Metro 2033 en brachten in 2013 het vervolg Metro: Last Light uit. Deze twee titels zijn meerdere keren op andere platformen uitgebracht - vaak door middel van een remaster bundel. In 2019 werd Metro Exodus in samenwerking met Deep Silver in de winkelschappen gezet. De first-person shooter heeft het uitmuntend gedaan in vijf jaar tijd en is tien miljoen keer over de toonbank gegleden. De tijdlijn toont ook de aankomende VR-game Metro Awakening en we zien ook de inclusie van de nieuwe mainline Metro-game. 4A Games geeft aan dat ze ermee bezig zijn en dat ze meer onthullen op een latere datum. Geduld is een schone zaak!

Metro Exodus is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: 4A Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metro Exodus

Series

Metro

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

4A Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord