Mainline Metro-game in de maak

Geplaatst:

Voor de fans van de Metro-gameserie, maar die geen VR-headset in huis hebben: goed nieuws. Er is ook een nieuwe mainline-game in ontwikkeling.

Ja, na de aankondiging van Metro Awakened zit de Metro-fanbase in een tweestrijd. Natuurlijk zijn de fans van de first-person shooter franchise blij om een nieuwe titel te zien, maar lang niet iedereen heeft een VR-headset in de kast liggen. Gelukkig is de ontwakening van Metro Awakened niet het enige waar we naar uit hoeven te kijken. Volgens het Twitter-account van ontwikkelaar 4A Games is er een mainline Metro-game in de maak. Deze titel wordt uitgebracht op de PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. 4A Games werkt zelf aan dit project, terwijl Vertigo Games sleutelt aan de VR-titel.

Check hier onze review van Metro Exodus, de laatst verschenen Metro-game.

Zit jij te wachten op een nieuwe Metro-game? Of ben je tevreden met de aankomende VR-shooter?

Bron: 4A Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord