AI teamgenoten binnenkort in Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

Geplaatst: 12 juli 2020 21:24
Aangepast: 12 juli 2020 21:55
-

Tijdens de Ubisoft Forward Show keerde de populaire AI teamgenoten terug. Je hoeft Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint dus niet meer alleen te spelen.

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint lanceerde zonder AI teamgenoten, waardoor je of de game alleen moest spelen of vrienden moest zien te ronselen. Binnenkort is dat niet meer het geval want de AI teamgenoten keren weer terug. Wanneer je het kamp gevonden heb, kun je aangeven of je met teamgenoten wil spelen of zonder. De teamgenoten zijn qua uiterlijk helemaal aan te passen. Daarnaast laat de trailer nog zien dat de AI teamgenoten jouw gedrag volgen en dat je ze kunt aansturen.

De AI teamgenoten worden 15 juli aan de game toegevoegd. Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint is al te spelen op de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Ubisoft Forward

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

4 oktober 2019

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord