Ubisoft wil problemen Ghost Recon Breakpoint aanpakken

Geplaatst: 29 oktober 2019 11:30
Aangepast: 29 oktober 2019 11:30
-

Ubisoft wil de problemen van Ghost Recon Breakpoint aanpakken. De ontwikkelaar heeft hier onlangs een groot plan voor opgesteld.

De nieuwste Tom Clancy-game van Ubisoft werd door velen niet goed ontvangen. Zo ook door onze eigen Rudy, die in zijn review van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint geen blad voor de mond nam. Ontwikelaar Ubisoft heeft onlangs echter aangegeven de problemen in deze game aan te willen pakken. In een blogbericht kondigde de ontwikkelaar aan onder andere de technische staat van de game aan te pakken. Veel spelers ondervonden namelijk flink wat bugs in de game die eigenlijk bij een release niet aanwezig moeten zijn. Ubisoft wil deze problemen eruit halen middels een patch die volgend maand verschijnt. Daarnaast worden er enkele quality of life-aanpassingen gedaan aan de game. Zo wordt de in-game economie aangepakt, kun je AI-teamgenoten krijgen en werkt Ubisoft aan de immersie van de game. Daarnaast kun je ook nieuwe post-launch content verwachten in de vorm van raids en speciale evenementen.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

4 oktober 2019

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord