Alan Wake 2 DLC is geen opzetje voor Control 2

Geplaatst:

In een interview met eXputer heeft Sam Lake - de creative director van Alan Wake 2 - aangegeven wat we kunnen verwachten van de aankomende DLC's.

Zoals we weten staan er twee uitbreidingen op de planning: Night Springs en Lake House. In het interview wordt er gevraagd naar de inhoud van deze downloadbare content. De vergelijking wordt al snel getrokken met de Control AWE uitbreiding, waarin veel werd opgebouwd naar Alan Wake 2. Kunnen we ons opmaken voor nieuwe informatie met betrekking tot Control 2? Sam Lake geeft aan dat ze niet van plan zijn dit te herhalen in de aankomende content voor de horrorgame. De uitbreidingen worden ingezet om het universum van Alan Wake 2 verder uit te breiden. Echter, volgens de topman van ontwikkelaar Remedy kunnen spelers wel wat teasers en hints verwachten. De aankomende maanden gaan we meer te weten komen over de Alan Wake 2 DLC.

Check hier onze review van Alan Wake 2.

Alan Wake 2 review Xbox Series XS3

Alan Wake 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: eXputer
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alan Wake 2

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

27 oktober 2023

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord