Alan Wake 2 krijgt twee uitbreidingen

Geplaatst:

Remedy is nog niet klaar met de wereld van Alan Wake 2. Via de FAQ op de site van de game hebben ze aangekondigd dat spelers twee betaalde uitbreidingen voor Alan Wake 2 kunnen verwachten.

Deze week werden ook de New game plus details voor Alan Wake 2 onthuld. Er staat dus genoeg post-launch content op de planning, want er gaan twee betaalde uitbreidingen uitkomen. De eerste uitbreiding heeft de naam Night Springs en gaat over de tv-show met dezelfde naam. Jij mag in de huid kruipen van een aantal personages uit de wereld van Alan Wake 2 om de episodes van de show te ervaren. The Lake House is de tweede uitbreiding. Dit huis is eigenlijk een faciliteit voor een overheidsorganisatie die in het geheim onderzoek doet. Wat voor onderzoek is nog niet duidelijk, maar wel dat het gruwelijk misgaat. In deze uitbreiding worden de twee aparte verhalen van Saga Anderson en Alan Wake weer samengevoegd. De releasedatums voor de twee uitbreidingen zijn nog niet bekend.

Visions and dreams. Fiction is written and coming true. Fiction collapses and remains just words on a page. These are those stories… in Night Springs.The Lake House is a mysterious facility situated on the shores of Cauldron Lake set up by an independent government organization to conduct secret research… until something goes wrong.

Alan Wake 2 is al beschikbaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Alan Wake 2 FAQ

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alan Wake 2

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

27 oktober 2023

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord