Alan Wake 2 New Game Plus verschijnt deze maand

Geplaatst:

Ontwikkelaar Remedy laat via social media weten dat New Game Plus voor Alan Wake 2 ergens deze maand komt te verschijnen.

Een nieuwe maand, een nieuw game plus. Dat is kort samengevat de statement van Remedy. Hun veelgeprezen titel Alan Wake 2 verscheen op 27 oktober en sindsdien zijn spelers in de ban van de horrorgame. Er is echter niet gek veel wat je kunt doen, nadat je de titel hebt uitgespeeld. Daarom onthulde Remedy al snel dat er een New Game Plus voor Alan Wake 2 in ontwikkeling was, maar een releasedatum werd vooralsnog niet onthuld. Gelukkig hebben we nu wel een releasewindow: de New Game Plus-modus voor Alan Wake 2 gaat het levenslicht zien in december. Het is nog even afwachten welke features precies onderdeel zijn van de update en of Remedy nog meer verrassingen in petto heeft voor ons.

Check hier onze review van Alan Wake 2.

Alan Wake 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Remedy
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alan Wake 2

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

27 oktober 2023

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord