Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Alone in the Dark: Near Death Investigation

  • Ontwikkelaar Eden Games
  • Eerste releasedatum 20 juni 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Alone in The Dark gepland voor november?

Alone in The Dark: Near Death Investigation is al een tijdje uit voor de Xbox 360, PlayStation 2, de Nintendo Wii en de pc. De PlayStation 3-versie moest nog even op zich wachten door de wat tragere ontwikkeling. Er is vandaag informatie verschenen over een mogelijke releasedatum van deze game.

De PlayStation 3-versie van Alone in the Dark zal, volgens een rapport van Atari, in november in de winkels liggen. Dit sluit ook aan met het globale voorspelling van de PlayStation 3 in de herfst. Blijf Gameliner in de gaten houden voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?