Alone in the Dark: Near Death Investigation

  • Ontwikkelaar Eden Games
  • Eerste releasedatum 20 juni 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Probeer eens Alleen in het Donker te zijn

Alone in the Dark: Near Death Investigation is al een tijdje te koop in de winkels, maar we hebben nog steeds geen demo gezien. Atari, de uitgever van de game, vertelde vandaag dat ze druk bezig zijn met een demoversie op poten zetten.

Deze demo is al erg ver in ontwikkeling. De Xbox 360 versie is al bijna af. Een pc-versie zal waarschijnlijk ook snel komen. Een PlayStation 3 demo zal nog wel wat langer duren, doordat de volledige versie nog niet eens uit is voor de grote zwarte machine. De PlayStation 3 versie komt waarschijnlijk in de herfst.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?