Alone in the Dark: Near Death Investigation

  • Ontwikkelaar Eden Games
  • Eerste releasedatum 20 juni 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Alone in the Dark 360 wordt opgelapt

Zojuist hebben bronnen ons laten weten dat er een patch gaat verschijnen voor Alone in the Dark, die alle bugs uit de game moet halen.

De patch zal gratis te downloaden zijn van Xbox Live. Deze patch zou onder andere de besturing verbeteren, evenals de trial and error sequences.

De patch zal op 20 november beschikbaar zijn, samen met de PlayStation 3-versie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?