Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Alone in the Dark: Near Death Investigation

  • Ontwikkelaar Eden Games
  • Eerste releasedatum 20 juni 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Demo Alone in the Dark op Xbox Live verschenen

Zojuist is de demo van Alone in the Dark op Xbox Live verschenen voor de Xbox 360. Je kunt de game downloaden van Marketplace en beslaat 1,35 gigabyte van je harde schijf.

Alone in the Dark speelt zich af in het Central Park waar allerlei demonische verschijningen zijn begonnen. Jij gaat achter het geheim van deze verschijningen aan om zo de stad te redden van het kwaad. Alone in the Dark is onlangs verschenen voor de pc, Xbox 360, PlayStation 2 en de Nintendo Wii. De PlayStation 3-versie volgt nog.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?