Alone in the Dark: Inferno

  • Ontwikkelaar Eden Games
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Alone in the Dark ook als Limited Edition

Alone in the Dark zal niet geheel alleen in het donker verschijnen. De game zal namelijk gezamenlijk met zijn Limited Edition uitkomen. Op 20 juni verschijnt het geheel op de pc, Xbox 360 en Wii.

Wanneer je besluit tot het kopen van de gelimiteerde versie, krijg je een aantal dingen meer dan de gewone versie. Naast de game ontvang je namelijk een actiefiguur van hoofdpersoon Edward Carnby, een CD met acht ingame nummers (muziek van Olivier Derivière en zang door het koor The Mystery of Bulgarian Voices), een schetsboek met nooit eerder vertoonde schetsen, storyboards en artwork van Eden Games, en een DVD met een making of met exclusieve interviews, materiaal van achter de schermen en ander bonusmateriaal.

Of de PlayStation 3-versie, die later zal worden uitgebracht, ook een Limited Edition krijgt, is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?