Alone in the Dark verschijnt pas in juni

Geplaatst: 3 april 2008 17:03
Aangepast: 12 mei 2018 11:29
-

Atari heeft bekendgemaakt dat de game Alone in the Dark voor de tweede keer is uitgesteld tot 20 juni. De horrorgame had in eerste instantie maart als releasedatum gekregen, maar omdat Atari meer tijd wil besteden aan het wegpoetsen van de laatste foutjes en bugs is nu zelfs de tweede releasedatum van 30 mei aanstaande ook weer met drie weken vertraagd.

Alone in the Dark speelt zich af in Central Park, New York. Verwacht volledige vrijheid in een grote interactieve wereld. Je kunt overal naartoe lopen en onderzoek verrichten. In de omgeving kan je meerdere voorwerpen oppakken en deze met elkaar combineren. Dat worden weer lange nachten vol gruwel en horror!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alone in the Dark: Inferno

Ontwikkelaar:

Eden Games

Uitgever:

Atari

Release:

14 november 2008

-

PlayStation 3

Lees meer