Alone in the Dark: Inferno

  • Ontwikkelaar Eden Games
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Alone in the Dark verschijnt pas in juni

Atari heeft bekendgemaakt dat de game Alone in the Dark voor de tweede keer is uitgesteld tot 20 juni. De horrorgame had in eerste instantie maart als releasedatum gekregen, maar omdat Atari meer tijd wil besteden aan het wegpoetsen van de laatste foutjes en bugs is nu zelfs de tweede releasedatum van 30 mei aanstaande ook weer met drie weken vertraagd.

Alone in the Dark speelt zich af in Central Park, New York. Verwacht volledige vrijheid in een grote interactieve wereld. Je kunt overal naartoe lopen en onderzoek verrichten. In de omgeving kan je meerdere voorwerpen oppakken en deze met elkaar combineren. Dat worden weer lange nachten vol gruwel en horror!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?