Alone in the Dark: Inferno

  • Ontwikkelaar Eden Games
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Tiësto maakt plaat voor Alone in The Dark: Inferno

Tijs Verwest of onder de volksmond beter bekend als DJ Tiësto heeft speciaal voor Atari's Alone in The Dark: Inferno een remix gemaakt.

Alone in The Dark: Inferno zal vergezeld worden met een single van de wereld beroemde DJ. Ook zal de single op 18 november worden uitgebracht.
De CD zal Tiësto presents Alone In The Dark: Inferno - Edward Carnby gaan heten en wereldwijd kun je hem kopen als CD, digitale download en als gelimiteerde picture disc vinyl. Ook komt er een clip van de song met als visueel beeld, beelden afkomstig uit de game.

Voor mij was het de eerste keer dat ik een remix geproduceerd heb voor een videogame, wat dus een mooie uitdaging was. Ik heb er erg van genoten!

Alone in The Dark: Inferno ligt vanaf 14 november in de winkel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?