Alone in the Dark: Inferno

  • Ontwikkelaar Eden Games
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Releasedatum Alone in the Dark en meer

Atari heeft een aantal van haar games voorzien van release data. Zo zien we dat de PlayStation 3 versie van Alone in the Dark, die overigens de ondertitel Inferno mee zal krijgen, uitkomt op 14 november dit jaar.

Andere games die namens Atari gaan uitkomen zijn Legendary voor de pc en Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir, beide games komen op 21 november.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?