Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Altaïr uniform in Metal Gear Solid 4

Op 1 april kwam er een filmpje op het internet van Solid Snake in Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots. In dit filmpje zie je de oude man rondlopen in het uniform van Altaïr uit Assassin's Creed.

Dit bleek geen grap te zijn. Je kan het kostuum unlocken door het Assassin Emblem te krijgen bij Metal Gear Solid 4. Hierbij moet je tijdens het spelen 50 vijanden hebben vermoord met je mes en mag je maar 25 keer gezien worden. Daarnaast moet je ook nog 50 keer CQC toepassen.

Sinds kort heeft Konami het makkelijker gemaakt. Je kan nu makkelijk met een code het kostuum unlocken en met een andere code het Type 17 pistol. Ga in het menu van de game naar Extra's en ga dan naar codes. typ daarin aottrykmyn voor het Altaïr kostuum en jmsotsynrn voor het pistool. Er zullen nog meer codes komen, dus houdt Gameliner in de gaten voor meer!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?