Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Metal Gear Online heeft de 1 miljoen bereikt

Zoals jullie misschien hebben gelezen in mijn review was ik niet echt te spreken over Metal Gear Online, de online ervaring van onze massieve slang. De online modus was in mijn ogen onnodig, aangezien je al genoeg plezier had met de single player.

Niet iedereen is het eens met mij. Er zijn namelijk al 1 miljoen spelers op Metal Gear Online. Dit gaat niet zomaar zonder een feestje. Daarom heeft Konami vanaf 25 november tot en met 9 december een speciale actie.

Iedereen die zich inlogt op Metal Gear Online krijgt in die tijd 10.000 Reward Points. Aan het einde van die periode zal je je prijs in ontvangst mogen nemen. 30 mensen (10 per elke regio) maken ook kans om 100.000 Reward Points te winnen. Deze prijs wordt 16 december uitgereikt.

Naast al dit gefeest komt Konami ook met het GENE en MEME pack. De zal speciaal voor het seizoen 14,99 dollar kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?