Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Metal Gear Solid 4 tóch naar de Xbox 360?

Voor de release van Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots waren er nogal veel geruchten over een mogelijke Xbox 360 versie van de game. Hideo Kojima heeft al die geruchten verworpen. Hij zegt dat de game niet op één DVD kan.

Dit klopt ook wel, aangezien Metal Gear Solid 4 op een double-layer Blu-Ray staat en alsnog geïnstalleerd moet worden op de harde schijf van je PlayStation 3. Vandaag is er een nieuw gerucht over een mogelijke Xbox 360 port.

Tijdens de afgelopen Tokyo Game Show werd het weer gevraagd. 'Komt er een Xbox 360 versie?' De woordvoerder van Konami beweerde dat ze aan het kijken waren naar de mogelijkheden.

Wat denken jullie? Zou het mogelijk zijn, op 5 DVD'tjes?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?