Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Trophies voor Metal Gear Solid 4?

Een ruim jaar geleden verscheen Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. De game was een grote hit, misschien wel de grootste PlayStation 3-exclusive toentertijd. Een maand later kwam het Trophy-systeem voor de console. Het leek erg logisch dat Metal Gear Solid 4 ook Trophies zou krijgen, maar tot op de dag van vandaag zijn die er nog steeds niet.

We hear everything that you are saying. It's just that we can't say anything just yet. But as soon as we have something to say, we will announce it. So, if we can just ask everyone to be patient, we will give you an answer.

In de podcast van Kojima Productions bleek dat er erg veel vraag is naar Trophies voor deze game. De ontwikkelaar vertelde dat er nu nog niks aangekondigd kan worden, maar dat we wel een aankondiging kunnen verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?