Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Alweer nieuwe mappack voor Call of Duty: World At War

Activision blijft maar Call of Duty: World At War ondersteunen met extra downloadbare content. Op zich een goede zaak, ware het niet dat ze wel elke keer tien euroballen willen vangen voor 4 maps. En dat terwijl de maps op de PC gewoon gratis zijn! Het bizarre is ook dat ze in feite meer aan de consoles versies verdienen, dit door het grootschalige kopiëren van PC games. Dus waarom ze dan juist ook nog geld vragen voor de mappacks die op de consoles verschijnen is mij een raadsel.

Vanaf augustus is alweer de derde mappack verkrijgbaar, te downloaden vanuit de PlayStation Store en Xbox LIVE Marketplace. Wederom bevat dit pakket 4 maps genaamd: Breach, Revolution, Battery en Der Reisse. Laatstgenoemde is ook weer een zombie map voor de gamers die graag dood vlees willen afknallen. Er zijn verder nog weinig details bekend over de maps.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?