Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty: World at War dubbel xp week

Naar aanleiding van alweer de derde mappack van Call of Duty: World at War is er een hele week lang dubbel xp. Wie dus geen genoeg krijgt van de game, kan dus nu snel zijn rank tot hemelse hoogtes laten stijgen.

De dubbel xp week duurt nog tot donderdag 13 augustus 10.00 uur, dus grijp je kans. De derde mappack voor Call of Duty: World at War is momenteel verkrijgbaar in de PlayStation Store en op Xbox LIVE Marketplace.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?