Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Call of Duty: World At War mappack 3 gameplay

Ergens in de maand augustus dit jaar verschijnt er alweer een derde mappack voor Call of Duty: World At War. Deze bevat 3 nieuwe multiplayer levels genaamd: Breach, Revolution en Battery. Ook aan de liefhebbers van de ondode is gedacht, de nieuwe zombielevel Der Riese moet weer zorgen voor een chaotisch potje zombies knallen.

Hieronder zijn video's te bewonderen van drie van de vier nieuwe levels. Elk level heeft zijn eigen video vol met kersverse gameplay beelden. Wederom zal het aankomende mappack 9,99 euro kosten en zo rond de 800 Microsoft Points. De exacte releasedatum is niet bekend, maar mappack 3 zal ergens in augustus beschikbaar zijn op Xbox LIVE Marketplace en in de PlayStation Store.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?