Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe World at War maps in eerste DLC

De eerste downloadable content voor Call of Duty: World at War is een feit. Activision en Treyarch hebben namelijk een map pack vrijgegeven, dat vanaf nu te downloaden is via Xbox Live en het PlayStation Netwerk. Ook de PC gamers krijgen binnenkort toegang tot dit pakket.

Het pakket kost $9.99 voor de PlayStation 3 en 800 Microsoft Points voor de Xbox 360. De nieuwe maps hebben de namen Nightfire, Knee Deep en Station. Daarnaast is de 'Zombie Horde Mode' uitgebreid met onder andere nieuwe wapens. Vergeet ook niet om, als je dat nog niet gedaan hebt, de gratis map te downloaden (Makin Bonus Map).

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?