Amazon zet de Vault op een kier in deze Fallout trailer

Geplaatst:
Aangepast: 7 maart 2024 19:39

Some just want to save the world en anderen willen gewoon onderhand eens weten wat Amazon met de Fallout-franchise gaat uitvreten. Nou, beste Vault Dwellers, ga er dan maar vast goed voor zitten want Amazon zet de deur van diens Vault op een kier om inzicht te geven in de Fallout serie.

Vanaf de aankondiging is het natuurlijk de vraag op ieders lippen geweest: hoe heeft Amazon de S.P.E.C.I.A.L. stats ingedeeld? Gaat het voor Charisma of leunt het hevig op Strength? Zoveel vragen, zoveel mogelijke richtingen die het op kan gaan. En gezien Amazon er qua series niet altijd ongeschonden vanaf is gekomen (*kuch* Rings of Power *kuch* ) leeft de Fallout achterban al een tijdje met enige vrees voor het ergste. Maar nu is het moment daar en het resultaat is verre van ghoulish, als je het mij vraagt.

En het mooiste van alles, vanaf 11 april kunnen we meteen alle episodes binge watchen op Amazon Prime en dat maakt me blijer dan een hond met zeven... staarten. Want ja, straling hè?

Bron: Amazon
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord