Anthem

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 22 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Anthem krijgt voortaan seizoensupdates

Anthem krijgt voortaan seizoensupdates. Dit om de verschillende problemen goed aan te kunnen pakken waar de game al tijden last van heeft.

Anthem wordt nog steeds door BioWare ondersteund. De updates die voor de game gepland staan, worden echter niet meer uitgebracht zoals aanvankelijk de bedoeling was. BioWare gaf onlangs namelijk aan dat Anthem seizoensupdates krijgt. Aanvankelijk was het de bedoeling dat er verschillende Acts voor de game uitkwamen. Deze Acts bestonden uit verschillende toevoegingen aan de game en updates. Omdat Anthem nog steeds te kampen heeft met verschillende problemen en deze problemen efficiënt opgelost moeten worden, heeft BioWare besloten om deze Acts te schrappen ten gunste van seizoensupdates. Zo kunnen de kernproblemen van de games volgens BioWare beter aangepakt worden, in plaats van de hotfixes die Anthem tot nu toe gehad heeft.

onbekend

Anthem is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?