Anthem krijgt voortaan seizoensupdates

Geplaatst:
Aangepast: 19 september 2019 09:55

Anthem krijgt voortaan seizoensupdates. Dit om de verschillende problemen goed aan te kunnen pakken waar de game al tijden last van heeft.

Anthem wordt nog steeds door BioWare ondersteund. De updates die voor de game gepland staan, worden echter niet meer uitgebracht zoals aanvankelijk de bedoeling was. BioWare gaf onlangs namelijk aan dat Anthem seizoensupdates krijgt. Aanvankelijk was het de bedoeling dat er verschillende Acts voor de game uitkwamen. Deze Acts bestonden uit verschillende toevoegingen aan de game en updates. Omdat Anthem nog steeds te kampen heeft met verschillende problemen en deze problemen efficiënt opgelost moeten worden, heeft BioWare besloten om deze Acts te schrappen ten gunste van seizoensupdates. Zo kunnen de kernproblemen van de games volgens BioWare beter aangepakt worden, in plaats van de hotfixes die Anthem tot nu toe gehad heeft.

Anthem is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: BioWare
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anthem

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

22 februari 2019

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord