EA beslist deze week over het lot van Anthem

Geplaatst:
Aangepast: 9 februari 2021 09:20

EA gaat deze week de status van Anthem onderzoeken en dan over het lot van de game beslissen. Komt er nog een update of gaat de stekker eruit?

Het is inmiddels twee jaar geleden dat de third-person shooter Anthem uitkwam en iets meer dan een jaar geleden dat we hoorden dat BioWare werkte aan een complete revisie van de game. Intern werd dit project Anthem 2.0 of Anthem Next genoemd. Sindsdien zijn er een klein aantal updates gekomen voor de shooter, zonder duidelijke specificaties van wat de updates inhielden. Tot nu toe was het niet meer dan vage beloften voor betere loot en concept art voor piraten. Of de ontwikkelaar nog moeite gaat steken in het laten herleven van de game, wordt later deze week besloten, aldus een bericht van Bloomberg. De uitvoerenden van EA gaan de status van Anthem onder de loep nemen en besluiten of ze het team dat aan de game werkt gaan uitbreiden, of dat ze de stekker eruit gaan trekken. Tot nu toe weigert EA commentaar te geven.

Anthem kwam uit op 25 januari 2019.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anthem

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

22 februari 2019

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord