Anthem

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 22 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

EA beslist deze week over het lot van Anthem

EA gaat deze week de status van Anthem onderzoeken en dan over het lot van de game beslissen. Komt er nog een update of gaat de stekker eruit?

Het is inmiddels twee jaar geleden dat de third-person shooter Anthem uitkwam en iets meer dan een jaar geleden dat we hoorden dat BioWare werkte aan een complete revisie van de game. Intern werd dit project Anthem 2.0 of Anthem Next genoemd. Sindsdien zijn er een klein aantal updates gekomen voor de shooter, zonder duidelijke specificaties van wat de updates inhielden. Tot nu toe was het niet meer dan vage beloften voor betere loot en concept art voor piraten. Of de ontwikkelaar nog moeite gaat steken in het laten herleven van de game, wordt later deze week besloten, aldus een bericht van Bloomberg. De uitvoerenden van EA gaan de status van Anthem onder de loep nemen en besluiten of ze het team dat aan de game werkt gaan uitbreiden, of dat ze de stekker eruit gaan trekken. Tot nu toe weigert EA commentaar te geven.

onbekend

Anthem kwam uit op 25 januari 2019.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?