Anthem

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 22 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

BioWare wil Anthem op de schop nemen

BioWare wil Anthem op de schop nemen. De ontwikkelaar wil de game compleet gaan herontwerpen.

Ongeveer een jaar geleden kwam Anthem uit. Anthem deed het niet zo goed en kreeg tijdens de launch veel kritiek te verduren. Ontwikkelaar BioWare heeft gisteren echter bekendgemaakt dat ze de game helemaal op de schop willen doen. De komende paar maanden staan voor het team in het teken van het herontwerpen van de game, waarbij de core gameplay aangepakt wordt. Deze revisie van de gameplay moet spelers in de game duidelijkere doelen, motiverende uitdagingen en betekenisvolle beloningen en progressie bieden. Hierbij gaat volgens BioWare het plezier van het vliegen en vechten in een sci-fi fantasy setting niet verloren. Daarnaast neemt het team ook uitgebreid de tijd om gameplay te testen, iets dat de studio toegeeft veel meer en eerder gedaan te moeten hebben.

onbekend

Anthem is momenteel speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer de revisie beschikbaar komt, is momenteel nog niet bekend.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?