BioWare wil Anthem op de schop nemen

Geplaatst:
Aangepast: 11 februari 2020 10:45

BioWare wil Anthem op de schop nemen. De ontwikkelaar wil de game compleet gaan herontwerpen.

Ongeveer een jaar geleden kwam Anthem uit. Anthem deed het niet zo goed en kreeg tijdens de launch veel kritiek te verduren. Ontwikkelaar BioWare heeft gisteren echter bekendgemaakt dat ze de game helemaal op de schop willen doen. De komende paar maanden staan voor het team in het teken van het herontwerpen van de game, waarbij de core gameplay aangepakt wordt. Deze revisie van de gameplay moet spelers in de game duidelijkere doelen, motiverende uitdagingen en betekenisvolle beloningen en progressie bieden. Hierbij gaat volgens BioWare het plezier van het vliegen en vechten in een sci-fi fantasy setting niet verloren. Daarnaast neemt het team ook uitgebreid de tijd om gameplay te testen, iets dat de studio toegeeft veel meer en eerder gedaan te moeten hebben.

Anthem is momenteel speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer de revisie beschikbaar komt, is momenteel nog niet bekend.

Bron: BioWare
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anthem

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

22 februari 2019

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord