Bit: Ontwikkelaars pronken met hun slechtste game op Twitter

Geplaatst:
Aangepast: 30 mei 2023 22:38

Er is een nieuw interessant draadje ontstaan op Twitter. In dit bijzondere draadje pronken diverse ontwikkelaars met hun slechtst beoordeelde games.

Meestal ben je trots op de mooiste dingen die je maakt en dat wil je dan het liefst met de hele wereld delen. Het komt echter niet zo vaak voor dat mensen vol trots hun grootste wanprestaties showen. In navolging van de slechte beoordeling van Lord of the Rings: Gollum, begeven ontwikkelaars zich nu op Twitter om hun slechtste games te tonen. Het is in eerste instantie bedoeld als hart onder de riem voor de collega ontwikkelaars bij Daedelic Entertainment, maar levert tegelijkertijd een leuk draadje op. De onderliggende boodschap is vooral dat ontwikkelaars ook mensen zijn die fouten maken en dat niet ieder project succesvol kan zijn. Enkele voorbeelden die voorbij komen zijn Sonic Boom: Rise of Lyric, Aliens: Colonial Marines en Anthem. Volgens de ontwikkelaar van die laatste kon het haast niet anders dan floppen, omdat de game in slechts vijftien maanden gemaakt is. Mogelijk was de game dus wel goed geweest als men er de tijd voor had mogen nemen.

Bron: Ian Saterdalen
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anthem

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

22 februari 2019

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord