Anthem

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 22 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Anthem-revisie Anthem NEXT geannuleerd

BioWare en EA hebben de stekker uit de geplande Anthem-revisie gehaald. Anthem NEXT is namelijk officieel geannuleerd.

Anthem is inmiddels al twee jaar oud en was op z'n zachtst gezegd geen groot succes. Zo kon Anthem in onze review nog maar net een voldoende behalen. Een jaar geleden gaf ontwikkelaar BioWare aan dat zij Anthem op de schop wilde nemen. De ontwikkelaar had voor ogen om de game een complete revisie te geven. Door de core gameplay aan te pakken en de loot drops te herbalanceren, hoopte BioWare de game te kunnen transformeren naar iets wat de fans aanvankelijk van Anthem hadden willen zien. Intern werd dit project Anthem NEXT genoemd. Twee weken geleden werd naar buiten gebracht dat EA over het lot van Anthem ging besluiten en dus ging bepalen of Anthem NEXT voortgezet wordt, of de stekker helemaal uit het project wordt getrokken. Via Twitter laat BioWare nu weten dat Anthem NEXT geannuleerd is. In een blogbericht laat Franchise Development Director of Anthem Live Service Christian Dailey weten dat BioWare niet langer doorgaat met het reviseren van Anthem. De game blijft wel als live service bestaan zoals het nu doet. Volgens Dailey is het een moeilijk jaar geweest voor BioWare, ook vanwege de coronapandemie. BioWare gaat zich nu meer focussen op Dragon Age, Mass Effect en Star Wars: The Old Republic.

Anthem is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?