Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc , Nintendo DS , Nintendo Wii , Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Anti-Spore

Er zijn altijd wel weer mensen die wat te klagen hebben over bepaalde games, Spore is hier geen uitzondering op. Het spel zou namelijk onchristelijk zijn.

Omdat de game grotendeels over evolutie gaat, hebben een aantal christenen het spel als het kwaad verklaard en hebben nu een heuse website waarop ze protesteren tegen de goddeloze game. Ze zijn voornamelijk bang dat de game hun kinderen in de evolutie leert te geloven in plaats van God. Bekijk zelf de website op: www.antispore.com

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?