Hitman 2

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Stealth
  • Gameliner score

April-content voor Hitman 2 onthuld

De april-content voor Hitman 2 is onthuld. Ontwikkelaar IO Interactive heeft zoals gebruikelijk aan het begin van elke maand weer een roadmap van de gratis content voor de stealth-action game vrijgegeven.

De maand begint met een Challenge Pack, die Agent 47 naar Mumbai brengt als de Holy Man. Vanaf 12 april is een Legacy Elsusive Target uit Hitman 1 opnieuw speelbaar waarna we op 17 april aan de slag kunnen met nieuwe Featured Contracts. Op 25 april verschijnt een nieuwe Escalation Contract en tot slot is er op 30 april een game-update een grote toevoeging voor Ghost-modus. Zo wordt Colombia als locatie toegevoegd aan deze modus samen met nieuwe wapens en een nieuw outfit. Emotes maken hierbij ook zijn intrede waarmee je andere spelers kunt vernederen.

Hitman 2 is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?