Hitman 2

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Stealth
  • Gameliner score

Trailer: Hitman 2 roadmap laat Halloween-content zien

Ook in Hitman 2 wordt het griezelen geblazen deze maand. De nieuwste Hitman 2 roadmap laat namelijk Halloween-content zien.

Hitman 2 wordt gestaag uitgebreid met nieuwe content. Onlangs is de nieuwe roadmap verschenen en daarin kunnen we zien welke content we allemaal in de maand oktober kunnen verwachten. Als eerste krijgen we op 3 oktober een nieuw Escalation Contract, Riviera Restoration, dat plaatsvindt in Miami. Daarna krijgen we op 10 oktober nog een Escalation Contract, dat Divine Descendance heet en op 11 oktober komt het Elusive Target, The Warlord, naar de game. Op 22 oktober krijg je de kans om een speciaal Escalation Contract met Halloween-thema te doen. Deze speciale map is gevuld met allerlei griezelige dingen en bij het voltooien van dit contract kun je speciale Halloween-items verkrijgen.

Hitman 2 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON IO Interactive

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?