Trailer: Sean Bean keert deze week terug in Hitman 2

Geplaatst: 1 mei 2019 16:20
Aangepast: 2 mei 2019 15:16

Goed nieuws voor Hitman 2-fans die Sean Bean als Elusive Target hebben gemist in november. Warner Bros. en IO Interactive hebben namelijk bekendgemaakt dat Sean Bean deze week terugkeert in de Miami-locatie van Hitman 2.

Sean Bean kruipt wederom in de huid van de rogue agent Mark Faba, die beter bekend is als The Undying. Zijn personage staat erom bekend om zijn eigen dood in scene te kunnen zetten en het lijkt er dus op dat Agent 47 in de vorige missie niet de echte Mark Faba heeft geëlimineerd. De kale killer krijgt vanaf aanstaande vrijdag een nieuwe mogelijkheid, alhoewel de kans groot is dat Sean Bean nog wel een aantal keer zijn gezicht gaat laten zien in Hitman 2.

Naast het nieuws over de terugkeer van Sean Bean als Elusive Target heeft IO Interactive nog meer nieuws rondom Hitman 2. Zo is er nu een nieuwe update voor de game te downloaden en is de Miami-locatie los verkrijgbaar. Het Miami Pack kost 14,99 euro en bevat naast de locatie alle missies, wapens en outfits die hiervoor beschikbaar zijn.

Bron: Warner Bros.
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 2

Series

Hitman

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord