Hitman 2

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Stealth
  • Gameliner score

Trailer: Sean Bean keert deze week terug in Hitman 2

Goed nieuws voor Hitman 2-fans die Sean Bean als Elusive Target hebben gemist in november. Warner Bros. en IO Interactive hebben namelijk bekendgemaakt dat Sean Bean deze week terugkeert in de Miami-locatie van Hitman 2.

Sean Bean kruipt wederom in de huid van de rogue agent Mark Faba, die beter bekend is als The Undying. Zijn personage staat erom bekend om zijn eigen dood in scene te kunnen zetten en het lijkt er dus op dat Agent 47 in de vorige missie niet de echte Mark Faba heeft geëlimineerd. De kale killer krijgt vanaf aanstaande vrijdag een nieuwe mogelijkheid, alhoewel de kans groot is dat Sean Bean nog wel een aantal keer zijn gezicht gaat laten zien in Hitman 2.

Naast het nieuws over de terugkeer van Sean Bean als Elusive Target heeft IO Interactive nog meer nieuws rondom Hitman 2. Zo is er nu een nieuwe update voor de game te downloaden en is de Miami-locatie los verkrijgbaar. Het Miami Pack kost 14,99 euro en bevat naast de locatie alle missies, wapens en outfits die hiervoor beschikbaar zijn.

BRON Warner Bros.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?