Trailer: Creepy Halloween-trailer voor Hitman 2

Geplaatst:
Aangepast: 21 oktober 2019 18:30

Ontwikkelaar IO Interactive heeft tijdens de nieuwe IOI Monthly livestream een creepy Halloween-trailer voor Hitman 2 getoond. In de trailer is een nieuw Escalation Contract te zien, die vanaf morgen voor alle spelers van Hitman 2 beschikbaar is. Ook bezitters van de Free Starter Pack van Hitman 2 kunnen met de nieuwe missie aan de slag.

Het Escalation Contracts speelt zich af in een compleet aangepaste versie van Hawke's Bay. De locatie bevat grafstenen, skeletten, pompoenen, vreemde wezens en meer enge dingen. Voor het spelen en voltooien van de Escalation ontvangen spelers een nieuw kostuum voor Agent 47 en een een Bat Shuriken. Morgen komen ook drie Legacy Challenge Packs naar Hitman 2 en deze hebben allen een Halloween-theme, en elk een vrij te spelen item. Het gaat hier om de de Master Vampire Challenge Pack, het Master Scarecrow Challenge Pack en het Himmapan Horror Pack.

Het bovenstaande is nog niet alle Halloween-content voor Hitman 2. Op 25 oktober duikt namelijk het Elusive Target 'The Serial Killer' op in de Whittleton Creek-locatie. Op 31 oktober verschijnt tot slot een Legacy Escalation Contract en het nieuwe Uninvited Challenge Pack. Dat laatste bevat het vrij te spelen Red-Tie Kiwi speeltje, die gebruikt kan worden om NPC's af te leiden.

Bron: IO Interactive
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 2

Series

Hitman

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord