Hitman 2

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Stealth
  • Gameliner score

Trailer: Creepy Halloween-trailer voor Hitman 2

Ontwikkelaar IO Interactive heeft tijdens de nieuwe IOI Monthly livestream een creepy Halloween-trailer voor Hitman 2 getoond. In de trailer is een nieuw Escalation Contract te zien, die vanaf morgen voor alle spelers van Hitman 2 beschikbaar is. Ook bezitters van de Free Starter Pack van Hitman 2 kunnen met de nieuwe missie aan de slag.

Het Escalation Contracts speelt zich af in een compleet aangepaste versie van Hawke's Bay. De locatie bevat grafstenen, skeletten, pompoenen, vreemde wezens en meer enge dingen. Voor het spelen en voltooien van de Escalation ontvangen spelers een nieuw kostuum voor Agent 47 en een een Bat Shuriken. Morgen komen ook drie Legacy Challenge Packs naar Hitman 2 en deze hebben allen een Halloween-theme, en elk een vrij te spelen item. Het gaat hier om de de Master Vampire Challenge Pack, het Master Scarecrow Challenge Pack en het Himmapan Horror Pack.

Het bovenstaande is nog niet alle Halloween-content voor Hitman 2. Op 25 oktober duikt namelijk het Elusive Target 'The Serial Killer' op in de Whittleton Creek-locatie. Op 31 oktober verschijnt tot slot een Legacy Escalation Contract en het nieuwe Uninvited Challenge Pack. Dat laatste bevat het vrij te spelen Red-Tie Kiwi speeltje, die gebruikt kan worden om NPC's af te leiden.

BRON IO Interactive

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?