Assassin's Creed Infinity aangekondigd; is livedienst

Geplaatst: 7 juli 2021 18:55
-

Ubisoft heeft plannen bekendgemaakt over de toekomst van de Assassin's Creed-franchise. Daarbij werd informatie gedeeld over een nieuwe game, die vooralsnog als Assassin's Creed Infinity door het leven gaat.

Het is inmiddels alweer bijna een maand geleden dat Ubisoft voor het laatst groot nieuws deelde via de Ubisoft Forward. Op het vlak van Assassin's Creed-nieuws was de presentatie echter een beetje karig. Er werd aangekondigd dat Assassin's Creed Valhalla nog een jaar wordt ondersteund, maar de aankondiging van een nieuwe game bleef uit. Tot nu. Via de eigen website kondigde Ubisoft namelijk vandaag aan dat er een nieuwe game in de serie in de maak is: Assassin's Creed Infinity. De nieuwe titel verschilt echter van oudere games in de serie. Infinity wordt een livedienst, vergelijkbaar met games als Fortnite en Red Dead Online. Dat betekent dat de game jarenlang in leven gehouden wordt met nieuwe content. De nieuwe titel wordt een samenwerkingsverband tussen twee Ubisoft-studio's: Ubisoft Quebec en Ubisoft Montreal. Beide studio's hebben in het verleden aan Assassin's Creed-games gewerkt.

onbekend

Wanneer Assassin's Creed Infinity verschijnt, is op dit moment nog niet duidelijk. De game is nog vroeg in ontwikkeling volgens Ubisoft, dus we hoeven de titel binnenkort nog niet te verwachten.

Bron: Ubisoft

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Infinity

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

Onbekend

-

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord