Astro Bot maakt triomfantelijke terugkeer op PS5

-

Ons favoriete robotje uit de ruimte maakt wederom zijn opwachting. Astro Bot maakt namelijk een triomfantelijke terugkeer op de PlayStation 5.

Astro Bot is de ultra schattige mascotte van PlayStation. Het buitenaardse robotje heeft meermaals als introductie tot nieuwe functionaliteiten in gamingvorm mogen dienen. Een leuke meevaller, want de Astro Bot-games zijn verdomd leuk. Zo beloonde ikzelf de PS5 introducerende Astro's Playroom nog met 4,5 sterren door zijn leuke platform actie, ludieke knipoogjes naar PlayStation-franchises en over het algemeen leuke ervaring. Dit keer is de game echter helaas niet gratis. Daar staat echter wel tegenover dat dit de grootste Astro bot-game tot op heden moet worden. Astro Bot bevat namelijk meer dan vijftig nieuwe werelden die ieder wederom nieuwe verwijzingen naar onze favoriete franchises bevatten.

Astro Bot verschijnt op 6 september 2024 voor PlayStation 5. Meer State of Play checken? Bekijk dan hier de beelden van het zojuist aangekondigde Ballad of Antara, ontdek wat de releasedatum van Silent Hill 2 Remake is of check de eerste gameplaybeelden van Monster Hunter Wilds!

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Astro Bot

Ontwikkelaar:

Team Asobi

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

6 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord