Eerste gameplaytrailer Monster Hunter Wilds maakt indruk

Geplaatst: 31 mei 2024 01:06
Aangepast: 3 juni 2024 10:03
-

Tot op heden is de PlayStation State of Play nogal mid, maar gelukkig is het Capcom die de show de moeite waard maakt. De eerste gameplaytrailer van Monster Hunter Wilds maakt namelijk een goede indruk!

Monster Hunter Wilds is natuurlijk de opvolger van Monster Hunter Rise en maakt onderdeel uit van de langlopende en razend populaire Monster Hunter-franchise. In de games jagen we op monsters om zo contracten te vervullen en prooien te villen. Met die resources maken we weer nieuwe gear om zo nog grotere monsters te lijf te gaan. In Monster Hunter Wilds lijkt dat niet anders te zijn. Tenminste, we kunnen het nodige spotten. Monster Hunter Wilds lijkt in de trailer een veel meer open wereld gevoel te geven. Je kunt monsters weglokken om ze zo geïsoleerd te lijf te gaan. Daarnaast zien we de nodige elementen van de natuur de kop op steken en zien we wat van de o-zo vertrouwde wapens.

Monster Hunter Wilds verschijnt ergens in 2025 voor PlayStation 5, Xbox Series en pc. Meer State of Play checken? Bekijk dan ons State of Play liveblog voor een realtime overzicht, bekijk nu de eerste gameplaybeelden van Concord of geniet van het zojuist aangekondigde Ballad of Antara!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Wilds

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

2025

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord