Babylon's Fall stopt er mee na één jaar

Geplaatst:

Square Enix beëindigt de service voor Babylon's Fall slechts één jaar na de lancering. Dit liet Square Enix weten via hun Twitter-kanaal en blog.

De ontwikkelaar onthult in een blogpost dat je de actie-RPG nog tot 27 februari 2023 kunt spelen. Als gevolg van de beslissing schrapt Square Enix "grootschalige updates" die het team had gepland, en de roadmap is aangepast. Seizoen 2 loopt tot 29 november, waarbij het Final Season na een onderhoudsperiode van start gaat. "Met de wens om een opwindende online multiplayer actie-RPG te leveren die zich afspeelt in een uitgebreide high fantasy wereld, lanceerden we de officiële service van de game op donderdag 3 maart 2022, en zijn we doorgegaan met aanvullende ontwikkeling en werkzaamheden," zeggen de ontwikkelaars. "Het is echter met grote spijt om u te informeren dat we de dienst van het spel zullen beëindigen op 27 februari 2023." Square Enix vervolgt: "Als een manier om onze dankbaarheid aan al onze spelers uit te drukken, zijn we van plan om zoveel mogelijk evenementen en andere initiatieven te implementeren, in de aanloop naar het einde van de dienst." Een grote verrassing is het niet, aangezien de spelersaantallen al snel begonnen te dalen na de lancering van de game.

De service voor Babylon's Fall eindigt op 27 februari, waarna de website van de Hanging Garden-speler wordt gesloten.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Babylon's Fall

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

3 maart 2022

Ontwikkelaar

PlatinumGames Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord