Nachtbrakers: 14/02 met Babylon's Fall, GTA 6 en Doctor Strange

Geplaatst:
Aangepast: 15 februari 2022 22:06

Ik zie je al denken, dit is toch Patricks ding? Wat is dit nou? O god, Rudy gaat toch niet de nachtbrakers overnemen, hé? Geen zorgen mijn lieve kijkbuiskindertjes, Patrick gedraagt zich gewoon als een watje en heeft "hoofdpijn". Maar goed, maakt niets uit, Rudy helpt Patrick - zoals altijd - wel weer uit de brand... Zo is dat genoeg small talk? Geen idee, waar ik het over moet hebben. Het weer wellicht? Nee, dat is Patricks ding. Laten we maar gewoon beginnen, oké? Whatever, let's go!

onbekend

  • Laten we beginnen in het land van de rijzende zon. Capcom heeft namelijk een mysterieuze pagina live gezet met een aftellende klok. Op het moment van plaatsen is er nog zes dagen en zeven uur te gaan. Zin om mee te tellen? Kijk dan op Capcom's Countdown pagina.
  • Volgens ene Tez2 op Twitterkomt er dit jaar nog een trailer van GTA 6. Geen idee of dit echt waar gaat zijn, maar mensen lijken het te geloven. Sorry, GTA VI scoort standaard dus ik benoem het gewoon even. Klaar voor weer wat echt nieuws?
  • De Super Bowl LVI is vannacht gehouden en zo'n groot evenement komt natuurlijk met de nodige commercials. Iedereens favoriete multimiljonair Jeffrey Bezos was ook van de partij om de nieuwe Lord of the Rings: The Rings of Power-serie op Amazon Prime te promoten. Insert Jeffrey Bezos grap hier. Iets met kaal en ruimtereizen ofzo.
  • Surprise, surprise, maar voormalig gamedirector van de Yakuza-franchise, Toshihiro Nagoshi, gaat een cinematisch drama maken. De eerste game van Nagoshi Studio moet wederom een tranentrekker met flink wat flair worden. Je kunt het beestje wel uit Yakuza halen, maar Yakuza niet uit het beestje, Toshihiro...
  • Heb jij nog zin in Cyberpunk 2077? Nou, CD Projekt Red is er in ieder geval nog niet klaar mee. Morgen (15 februari 16:00) krijgen we namelijk een Twitch-stream over Cyberpunk 2077. Wel in 360p, want we willen natuurlijk niet iets in één keer perfect doen.
  • Over de Super Bowl gesproken, het was niet alleen Jeffrey Bezos die zijn series in de spotlight kwam zetten. Mickey Mouse was namens Marvel aanwezig om Eggs Benedict Komkommerbatch en Marvel's Doctor Strange in the Multiverse of Madness (bekt net zo lekker als de naam van de hoofdrolspeler) aan het Amerikaanse publiek te slijten.
  • Ik was het alweer vergeten, maar Dying Light 2 is uit! Geintje, was het niet vergeten, het boeit me gewoon niet. Maar kort na de release hebben we natuurlijk DLC nodig en die is er nu dan ook. De Dying Light 2 Authority Pack is helemaal gratis en bevat meerdere cosmetics. Verwacht niet alles in één keer te cashen, de inhoud is namelijk in fases te downloaden.
  • Yas queen! Er komt een demo van Babylon's Fall naar de PlayStation! De aankomende game van Platinum Games is nog gehuld in mysterie, maar vanaf 25 februari kunnen we op de PlayStation 4 en PlayStation 5 van start met de Babylon's Fall Demo. Verwacht je iets sarcastisch? Ga je niet krijgen bij deze, helaas.
  • Zoinks Scoob! Vanmiddag kan je lezen wat ik van Sifu vind in de Sifu review, maar er zijn mensen die de game al helemaal kapot gemod hebben. Zo is er nu een Shaggy mod die onze favoriete stoner rechtstreeks in de game plaatst. Volledig als een peace loving pacifist natuurlijk, maar toch. Jinkies gang!

Potverdomme wat is dit een onwijs pokkewerk. Negen nieuwtjes is stiekem best veel, zeker als je het continu moet schrijven met een sarcastische ondertoon. Gelukkig is Patrick er morgen weer, tenzij hij natuurlijk weer eens ziek is... En anders neem ik het toch wel weer gewoon van hem over. Ik sta immers voor iedereen klaar en ben nog eens geweldig goed hierin ook. Afijn omdat ik mijzelf niet al te veel veren in de reet wil steken en gewoon nederig wil blijven, heb ik hierbij een muziekje uitgekozen die bijzonder goed bij mij past. Enjoy!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Babylon's Fall

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

3 maart 2022

Ontwikkelaar

PlatinumGames Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord