Trailer: Ontdek de impact van jouw keuzes in Dying Light 2

Geplaatst: 2 februari 2022 16:45

Jouw acties hebben consequenties. Dat merk je niet alleen als je om half drie 's nachts een zak M&M's naar binnen stouwt, maar ook in de nieuwste trailer voor Dying Light 2.

Keuzes maken blijft altijd lastig. Zeker wanneer het lot van de wereld in jouw handen ligt, zoals in Dying Light 2. Het doorhakken van knopen speelt een essentiële rol in het nieuwste avontuur van Techland. In een kersverse trailer van de game zien we wat voor invloed jouw keuzes op de wereld kunnen hebben. Door de verkeerde beslissing te nemen, kun je zomaar iemands leven volledig verpesten, of nog erger, beëindigen. Aan de andere kant kunnen spontane keuzes leiden tot nieuwe vrienden en verhalen die je anders nooit zou horen. De onderstaande trailer voor de game toont een goed beeld van de invloed van jouw keuzes. Hopelijk ben jij niet iemand die nachten wakker ligt over beslissingen. Dan kan het namelijk best lang duren om Dying Light 2 uit te spelen.

Dying Light 2 verschijnt overmorgen, op 4 februari. Maak jij meteen de keuze om de game te kopen, of hak je liever niet direct de knoop door? Dan kun je misschien je ei kwijt bij ons artikel over alles wat je moet weten over Dying Light 2.

Bron: Dying Light
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light 2

Series

Dying Light

Uitgever

Techland

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2022

Ontwikkelaar

Techland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord