Babylon's Fall

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 3 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Babylon's Fall releasedatum vrijgegeven

Babylon's Fall kwam deze week voorbij tijdens The Game Awards. De game heeft een nieuwe trailer en een releasedatum gekregen.

Babylon's Fall is een nieuwe game van de Japanse uitgever Square Enix en ontwikkelaar PlatinumGames. Drie jaren geleden werd er een reveal trailer van Babylon's Fall uitgebracht tijdens de E3. Sinds de onthulling is er niet veel naar voren gebracht over de game. Totdat Babylon's Fall weer terugkeerde tijdens de E3 deze zomer met een trailer. Deze week is er weer een trailer verschenen tijdens The Game Awards die nieuwe beelden weergeeft van de game. Daarnaast is ook de releasedatum vrijgegeven. In Babylon's Fall kruip je in de rol van een groep krijgers genaamd Sentinels en is je doel om de toren van Babylon te bestormen. Met een speciaal materiaal, Gideon Coffin, kun je extra wapens verkrijgen om eindeloze variatie te hebben in je vechtstrategie.

Babylon's Fall wordt op 3 maart 2022 uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

BRON GameSpot

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?